NVIDIA
vSphere 6.0 U2 gpumodeswitch fails
Hello, I am unable to install the vGPU gpumodeswitch utility in vSphere 6.0 U2 I get the following error: [code]esxcli software vib install -v /NVIDIA-GpuModeSwitch-1OEM.600.0.0.2494585.x86_64.vib [InstallationError] ('NVIDIA_bootbank_NVIDIA-VMware_ESXi_6.0_GpuModeSwitch_Driver_1.0-1OEM.600.0.0.2494585', 'The VIB NVIDIA_bootbank_NVIDIA-VMware_ESXi_6.0_GpuModeSwitch_Driver_1.0-1OEM.600.0.0.2494585 does not contain a signature.') vibs = NVIDIA_bootbank_NVIDIA-VMware_ESXi_6.0_GpuModeSwitch_Driver_1.0-1OEM.600.0.0.2494585 Please refer to the log file for more details.[/code] My server has dual Tesla M60s. Thank you in advance.
Hello,
I am unable to install the vGPU gpumodeswitch utility in vSphere 6.0 U2
I get the following error:
esxcli software vib install -v /NVIDIA-GpuModeSwitch-1OEM.600.0.0.2494585.x86_64.vib
[InstallationError]
('NVIDIA_bootbank_NVIDIA-VMware_ESXi_6.0_GpuModeSwitch_Driver_1.0-1OEM.600.0.0.2494585', 'The VIB NVIDIA_bootbank_NVIDIA-VMware_ESXi_6.0_GpuModeSwitch_Driver_1.0-1OEM.600.0.0.2494585 does not contain a signature.')
vibs = NVIDIA_bootbank_NVIDIA-VMware_ESXi_6.0_GpuModeSwitch_Driver_1.0-1OEM.600.0.0.2494585
Please refer to the log file for more details.

My server has dual Tesla M60s.

Thank you in advance.

#1
Posted 11/24/2016 10:54 PM   
Hi The easiest way to change the GPU mode is to use the ChangeMode .ISO and boot your server from it directly. You can do that by copying the ISO to a USB key and booting from that, or if you have a management system that allows you to mount ISOs to the physical servers (iLO, DRAC, UCSM), you can remotely mount the ISO and have the server boot directly from it. Unless you have a specific reason for wanting to use the .vib, I'd suggest one of those methods. Regards Ben
Hi

The easiest way to change the GPU mode is to use the ChangeMode .ISO and boot your server from it directly. You can do that by copying the ISO to a USB key and booting from that, or if you have a management system that allows you to mount ISOs to the physical servers (iLO, DRAC, UCSM), you can remotely mount the ISO and have the server boot directly from it.

Unless you have a specific reason for wanting to use the .vib, I'd suggest one of those methods.

Regards

Ben

#2
Posted 11/25/2016 08:03 AM   
Hi, could it be possible that you have already installed the vGPU manager .VIB on this host? Regards Simon
Hi,

could it be possible that you have already installed the vGPU manager .VIB on this host?

Regards

Simon

#3
Posted 11/25/2016 01:56 PM   
I am having the same issue. I can't boot to the iso either, I don't know why, I can boot to any other iso I try, but not the Nvidia one. I've tried every suggested method in the documentation, but can not get the modeswitch loaded.
I am having the same issue. I can't boot to the iso either, I don't know why, I can boot to any other iso I try, but not the Nvidia one. I've tried every suggested method in the documentation, but can not get the modeswitch loaded.

#4
Posted 07/19/2017 10:34 PM   
Scroll To Top

Add Reply