Artificial Intelligence Computing Leadership from NVIDIA
Strange error on License server
Hi, everyone! I have Tesla V100 card on supermicro platform with vSphere hypervisor The license server is running on VM with Win10 (on another machine) I have VM with vGPU q-profile which can not receive any license from License Server. Here is what I found in logs: [code]Unable to handle request for feature Quadro-Virtual-DWS 5.0 count=1. Reason: FEATURE_NOT_STARTED.[/code] What I also find in server API response (http://192.168.1.61:7070/api/1.0/instances/~/features): [code]"featureName" : "Quadro-Virtual-DWS", "featureVersion" : "5.0", "expiry" : "2020-03-28", "starts" : "2020-12-29",[/code] Looks like an error in license? Because feature will starts one year later ("starts" : "2020-12-29") OR I did something wrong??? Help please!
Hi, everyone!

I have Tesla V100 card on supermicro platform with vSphere hypervisor
The license server is running on VM with Win10 (on another machine)
I have VM with vGPU q-profile which can not receive any license from License Server.
Here is what I found in logs:
Unable to handle request for feature Quadro-Virtual-DWS 5.0 count=1. Reason: FEATURE_NOT_STARTED.



What I also find in server API response (http://192.168.1.61:7070/api/1.0/instances/~/features):

"featureName" : "Quadro-Virtual-DWS",
"featureVersion" : "5.0",
"expiry" : "2020-03-28",

"starts" : "2020-12-29",


Looks like an error in license? Because feature will starts one year later ("starts" : "2020-12-29")
OR I did something wrong???
Help please!

#1
Posted 01/01/2020 09:47 AM   
Scroll To Top

Add Reply