NVIDIA
Tesla M10 + CentOS 7
I saw this post: https://gridforums.nvidia.com/default/topic/1184/general-discussion/tesla-m10-esxi-6-5-linux-guest-centos-7-/ I am running into the same issues, where after following the NVIDIA standard install and the steps in the vGPU installation. My CentOS systems just will not boot up. I need to be able to install these drivers reliably into our systems without bricking them. @BJones - Can you send me the steps as well?
I saw this post: https://gridforums.nvidia.com/default/topic/1184/general-discussion/tesla-m10-esxi-6-5-linux-guest-centos-7-/


I am running into the same issues, where after following the NVIDIA standard install and the steps in the vGPU installation. My CentOS systems just will not boot up. I need to be able to install these drivers reliably into our systems without bricking them.

@BJones - Can you send me the steps as well?

#1
Posted 08/23/2017 05:04 PM   
Hi I can share them, but as said in the other thread, they need modifying to work with 7.x (with 6.8 they will work perfectly). I've not had time to go through and update them. Have a go and see how you get on, again, you will reach a point where you need to modify them, they won't work with 7.x as they are ... https://www.dropbox.com/s/8tr76b805b8xntd/CentOS%20%20-%20NVIDIA%20GRID%20Install%20Steps.txt?dl=0 Regards Ben
Hi

I can share them, but as said in the other thread, they need modifying to work with 7.x (with 6.8 they will work perfectly).

I've not had time to go through and update them. Have a go and see how you get on, again, you will reach a point where you need to modify them, they won't work with 7.x as they are ...

https://www.dropbox.com/s/8tr76b805b8xntd/CentOS%20%20-%20NVIDIA%20GRID%20Install%20Steps.txt?dl=0

Regards

Ben

#2
Posted 08/25/2017 01:56 PM   
Scroll To Top

Add Reply