NVIDIA
Missing "client alias" after LicenseServer update
Hi, I can't see anymore the "Client alias" of my licensed Clients. Is there a way to see this again? OS: Windows Version: 2018.06.0.24304595 thank you regards,
Hi,

I can't see anymore the "Client alias" of my licensed Clients.

Is there a way to see this again?


OS: Windows
Version: 2018.06.0.24304595

thank you

regards,
Attachments

before.png

after.png

#1
Posted 09/21/2018 07:09 AM   
No, this feature was removed from Flexera. Nothing we could influence.
No, this feature was removed from Flexera. Nothing we could influence.

#2
Posted 09/21/2018 04:23 PM   
[i]NVidia deleted my post how to resolve this problem (REST API) ... so, it is useless to post anything here. This will make NVidia people more happy. This forum is usable only for announcements. From now you can receive only official answers like "" (no answer), "No...", "Ask support...", "Ask OEM/Citrix/VMware...", "Not supported...", "Buy/Use licenses...", "Buy new card...", "Use only certified configuration...", "Not tested...", "Not work anymore...", "No one need it..." and famous "Next release...". Yours sincerely, Martin[/i]
NVidia deleted my post how to resolve this problem (REST API) ... so, it is useless to post anything here. This will make NVidia people more happy.

This forum is usable only for announcements.

From now you can receive only official answers like "" (no answer), "No...", "Ask support...", "Ask OEM/Citrix/VMware...", "Not supported...", "Buy/Use licenses...", "Buy new card...", "Use only certified configuration...", "Not tested...", "Not work anymore...", "No one need it..." and famous "Next release...".

Yours sincerely, Martin

#3
Posted 09/27/2018 01:08 PM   
Scroll To Top

Add Reply